Op zoek naar een kinderfeestje in Apeldoorn?

De Boskabouter

Ben jij opzoek naar een compleet verzorgd kinderfeestje Apeldoorn? Zoek niet verder!

Pannenkoekenhuis de Boskabouter is de perfecte locatie voor een geweldig kinderfeestje Apeldoorn. De arrangementen voor het kinderfeestje Apeldoorn starten vanaf slechts €11,50 per kind. Hiervoor krijgen ze allemaal een van de lekkerste pannenkoeken, heerlijke limonade en natuurlijk een ijsje toe! Ook  zijn er allemaal leuke activiteiten te beleven bij de Boskabouter om het kinderfeestje Apeldoorn van nog meer pret te voorzien.

De Boskabouter

Allemaal leuke activiteiten tijdens jouw kinderfeestje Apeldoorn

Denk bijvoorbeeld aan een "meet and greet" met Nico! Hoe leuk is dat! Doe samen met Nico de kabouterdans en maak te gekke foto’s voor eeuwige herinneringen. Verder hebben we allemaal leuke activiteiten voor grotere en kleinere kaboutertjes.

De Boskabouter

Zelf Kokkerellen!

Naast heerlijke pannenkoeken serveren wij bij de Boskabouter ook nog een tal andere gerechten; waaronder de lekkerste pizza’s! Wat dacht je van een kinderfeestje Apeldoorn, waarbij de kabouters onder ons al vanaf €14,75 heerlijk zelf kunnen kokkerellen. En hierbij een eigen pizza samen kunnen stellen! Hierbij zit onbeperkt limonade en een heerlijk ijsje. Ook kunnen de kabouters nog lekker ravotten in de speeltuin en op bezoek bij de mini kinderboerderij met konijnen, kippen en geiten.

De Boskabouter

Versier je eigen spaarpot!

Kabouters tussen de 7 en 12 jaar oud kunnen tijdens hun kinderfeestje Apeldoorn ook een leuke spaarpot verven! Dan kunnen ze daarna alle euro’s en centjes sparen in hun zelf versierde spaarpot!

De Boskabouter

Neem je geverfde schort mee naar huis

Wat is er nou leuker dan naast zelf kokkerellen en verven ook eerst je eigen schort te versieren? Niet alleen leuk voor de kabouters, maar ook fijn voor de ouders! Vanaf €7,- per kind kan deze activiteit worden toegevoegd aan het kinderfeestje Apeldoorn. Natuurlijk kunnen de schorten daarna thuis ook nog worden gebruikt.

De Boskabouter

Kabouters op avontuur!

Voor een kinderfeestje Apeldoorn van een kaboutertje tussen de 4 en 7 jaar is het “kabouters op avontuur” arrangement helemaal te gek! In de bossen bij onze vestiging in Nunspeet kunnen de kleine kabouters onder ons een super leuke speurtocht doen, de kabouter hut van Nico bezoeken, spelen in de speeltuin bij de diertjes op bezoek en skelteren op de skelterbaan. Uiteraard wordt er bij dit arrangement ook een pakje drinken, een ijsje en een pannenkoek die de kaboutertjes zelf kunnen versieren geserveerd en wordt er een leuke verrassing voor iedereen verzorgd!

De Boskabouter

Doe jij liever een ontdekkingstocht, of help wil je de boswachter helpen?

Ook wat grotere kabouters tussen de 8 en 12 jaar oud kunnen een geweldig kinderfeestje Apeldoorn vieren bij pannenkoekenhuis de Boskabouter! In de bossen van Nunspeet kunnen deze kabouters een geweldige ontdekkingstocht doen of helpen ze liever de boswachter? Beide arrangementen zijn veel pret voor de kabouters op hun kinderfeestje Apeldoorn. Natuurlijk komen ook deze arrangementen met een pannenkoek die de kabouters zelf kunnen versieren, onbeperkt limonade en een ijsje. Zijn alle kabouters uitgegeten en is de speurtocht klaar? Dan kunnen de kabouters zich nog helemaal uitleven in de speeltuin, het kabouter bezoekerscentrum ontdekken, op bezoek bij de kabouter hut van Nico en scheuren over de skelterbaan.

De Boskabouter

Reserveer nu jouw kinderfeestje Apeldoorn

Kortom, voor kabouters van alle leeftijden is er bij de vestigingen van pannenkoekenhuis De Boskabouter van alles te beleven! Reserveer nu het kinderfeestje Apeldoorn van jouw kabouter via onderstaande knop:

Reserveren