Pannenkoekenhuis Nunspeet

Pannenkoekenhuis de Boskabouter is sinds augustus 2016 gevestigd in Nunspeet. Bij ons kunt u buitengewoon genieten van lekkere pannenkoeken, lunch- en plategerechten. 

De Boskabouter is gezellig opgezet en heeft genoeg te spelen voor kinderen. Zo kunnen de kinderen rondjes rijden op de skelterbaan, knuffelen met de dieren of lekker uitleven op de speelweide. 

We hebben voldoende parkeergelegenheid om met de hele familie langs te komen!

 

Elspeterweg 18
8071 PA Nunspeet
info@pannenkoekenhuisnunspeet.nl
0341 – 20 46 66

Openingstijden


Maandag: 16.00 - 20.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 12.00 - 20.00 uur
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 16.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 12.00 - 20.00 uur
Zondag: 12.00 - 20.00 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij 7 dagen in de week open vanaf 12.00 uur!

De Boskabouter

Onbeperkt Pannenkoeken Eten

Op maandag kun je in Nunspeet en op donderdag in Wezep ONBEPERKT pannenkoeken eten voor € 8,00 P.P. Vraag de medewerk(st)ers naar de voorwaarden.

De Boskabouter

Onze restaurants zijn weer open!

Wat een feest! Nico mag jullie weer verwennen met zijn heerlijke pannenkoeken!

Wij mogen vanwege de landelijke maatregelen maximaal 30 personen binnen ontvangen. Reserveer gerust uw tafel en geef daarbij aan of u liever binnen of buiten wilt eten, wij proberen daar dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. Onze terrassen hebben meer dan voldoende capaciteit; je kunt dus ook altijd langskomen zonder te reserveren! Om iedereen van de heerlijke pannenkoeken van Nico te kunnen laten genieten zullen wij iedere tafel maximaal 90 minuten bezet houden.

Nunspeet: 0341 204 666
Wezep: 038 4580 330

Reserveren

Voor veel gestelde vragen omtrent de opening rondom het corona virus kunt u hier klikken.
 

De Boskabouter

Uitbreiding terras

In Nunspeet hebben we ons terras uitgebreid met een echte festivaltent!

De tafels staan op 1.5m midden tussen de speeltoestellen. Terwijl de kinderen spelen kunnen de volwassenen lekker dichtbij genieten van een heerlijke pannenkoek. In de tent staan 10 picknicktafels, er hangt gezellige lampionverlichting en er staat een tafelvoetbaltafel!

De Boskabouter

Kinderfeestjes

Vier je kinderfeestje bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter.

Kinderfeestje op de Veluwe

De Boskabouter

Pannenkoeken eten

Bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter eet je heerlijke pannenkoeken. Onze pannenkoeken worden ambachtelijk bereid volgens een traditioneel Hollands recept met verse ingrediënten. Op onze kaart staan verschillende pannenkoeken van spek en kaas tot en met zalm of geitenkaas. Natuurlijk kunnen wij al onze pannenkoeken ook gluten- en lactosevrij serveren. 

Als de pannenkoeken op zijn, is het tijd om te spelen!

Bekijk ons menu

De Boskabouter

Nico's winkel

Wat kies jij uit om mee naar huis te nemen? Een stuiterbal , sleutelhanger, of toch liever een puzzel? Bij elke pannenkoek krijg je 1 muntje. Heb jij genoeg muntjes?! Kies dan iets uit de winkel van Nico!