Pannenkoekenhuis de Boskabouter is de ultieme locatie voor een onvergetelijk kinderfeestje Nunspeet.

De Boskabouter

Kinderfeestje Nunspeet al vanaf €11,50!

De arrangementen voor het kinderfeestje beginnen al vanaf €11,50 per kind. Hier kunnen ze genieten van overheerlijke pannenkoeken, verfrissende limonade en als kers op de taart, een ijsje! Bij de Boskabouter zijn er tal van leuke activiteiten om het kinderfeestje Nunspeet nog specialer te maken, zoals een unieke ontmoeting met Nico! Dans samen met Nico de kabouterdans en maak prachtige foto's voor blijvende herinneringen. Een scala aan activiteiten staat klaar voor zowel kleine als grote kabouters.

De Boskabouter

Kleine kabouters op avontuur!

Speciaal voor kabouters tussen 4 en 7 jaar oud is er het "Kabouters op avontuur" arrangement! In de sprookjesachtige bossen bij onze vestiging in Nunspeet kunnen kleine kabouters deelnemen aan een avontuurlijke speurtocht, de kabouter hut bezoeken, spelen in de speeltuin, de diertjes ontmoeten en rond racen op de skelterbaan. Bij dit arrangement wordt naast een pannenkoek die de kaboutertjes zelf kunnen versieren een ijsje geserveerd!

De Boskabouter

De betoverende bossen van Nunspeet

Ook voor oudere kabouters tussen 8 en 12 jaar oud is er veel te beleven tijdens hun kinderfeestje in Nunspeet bij de Boskabouter! In de betoverende bossen van Nunspeet kunnen ze deelnemen aan een boeiende ontdekkingstocht of wellicht geven ze de voorkeur aan het assisteren van de boswachter? Beide arrangementen beloven veel plezier tijdens het kinderfeestje in Nunspeet. Natuurlijk zijn ook deze arrangementen inclusief een pannenkoek die de kabouters zelf kunnen versieren, onbeperkt limonade en een ijsje. Na het eten en de speurtocht kunnen de kabouters het kabouterbezoekerscentrum verkennen, een bezoek brengen aan de kabouter hut en vervolgens zich volledig uitleven in de speeltuin en snelheid ervaren op de skelterbaan.

De Boskabouter

Culinaire hoogstandjes tijdens jouw kinderfeestje Nunspeet

Naast smakelijke pannenkoeken bieden wij bij de Boskabouter ook andere culinaire lekkernijen. Wat dacht je van een kinderfeestje Nunspeet waar kabouters al vanaf €14,75 hun eigen pizza kunnen samenstellen en bakken? Onbeperkt limonade en een heerlijk ijsje maken het feest compleet! En natuurlijk kunnen de kabouters zich uitleven in de speeltuin en een bezoek brengen aan de mini kinderboerderij met konijnen, kippen en geiten.

De Boskabouter

Ook fijn voor de was na het kinderfeestje Nunspeet!

Wat dacht je van het versieren van je eigen schort naast het koken en schilderen? Niet alleen een plezier voor de kabouters, maar ook handig voor de ouders! Voor slechts €7,- per kind kan deze creatieve activiteit aan het kinderfeestje in Nunspeet worden toegevoegd. En natuurlijk kunnen de schorten daarna ook thuis nog worden gebruikt.

De Boskabouter

Dus..... Leuk voor alle leeftijden!

Kortom, voor kabouters van alle leeftijden is er bij de vestigingen van pannenkoekenhuis De Boskabouter in Nunspeet van alles te beleven! Reserveer nu het kinderfeestje in Nunspeet voor jouw kabouter via onderstaande knop:

Reserveren