Vier je kinderfeestje in Zwolle met Nico de Boskabouter!

De Boskabouter

Vier je kinderfeestje in Zwolle met Nico de Boskabouter

Op zoek naar het perfecte kinderfeestje in Zwolle? Ontdek de magie van Nico de Boskabouter en vier een onvergetelijke dag vol pannenkoekenpret en avontuur! Het ultieme kinderfeestje in Zwolle!

De Boskabouter

Dansen met Nico met jouw kinderfeestje Zwolle

De arrangementen voor het kinderfeestje beginnen al vanaf €11,50 per kind. Hier kunnen ze genieten van heerlijke pannenkoeken, verfrissende limonade en natuurlijk een ijsje als afsluiter! Daarnaast zijn er tal van leuke activiteiten bij de Boskabouter om het kinderfeestje  Zwolle nog specialer te maken. Denk aan een ontmoeting met Nico! Dans samen met Nico de kabouterdans en maak geweldige foto's voor blijvende herinneringen. Er zijn ook diverse activiteiten voor zowel kleine als grote kaboutertjes.

De Boskabouter

Liever pizza dan pannenkoeken!

Naast de smakelijke pannenkoeken serveren wij bij de Boskabouter ook andere gerechten, waaronder heerlijke pizza's! Wat dacht je van een kinderfeestje in Zwolle waar de kabouters al vanaf €14,75 zelf hun pizza kunnen samenstellen? Hierbij krijgen ze onbeperkt limonade en een heerlijk ijsje! Bovendien kunnen de kabouters zich uitleven in de speeltuin.

De Boskabouter

Knutselen aan je eigen spaarpot

Voor kabouters tussen 7 en 12 jaar oud is er ook de mogelijkheid om tijdens hun kinderfeestje Zwolle een spaarpot te schilderen! Zo kunnen ze al hun euro's en centjes bewaren in hun zelf versierde spaarpot.

De Boskabouter

Schone kleren tijdens het koken en knutselen!

Wat dacht je van het versieren van je eigen schort naast het koken en schilderen? Niet alleen een plezier voor de kabouters, maar ook handig voor de ouders! Voor slechts €7,- per kind kan deze creatieve activiteit aan het kinderfeestje Zwolle worden toegevoegd. En natuurlijk kunnen de schorten daarna ook thuis nog worden gebruikt.

De Boskabouter

Kaboutertjes op speurtocht

Speciaal voor kabouters tussen 4 en 7 jaar oud is er het "kabouters op avontuur" arrangement! In de bossen bij onze vestiging in Nunspeet kunnen kleine kabouters deelnemen aan een avontuurlijke speurtocht, de kabouter hut van Nico bezoeken, spelen in de speeltuin, de diertjes ontmoeten en rond racen op de skelterbaan. Bij dit arrangement wordt een pakje drinken, een ijsje en een pannenkoek die de kaboutertjes zelf kunnen versieren geserveerd, plus een leuke verrassing voor iedereen!

De Boskabouter

Help de boswachter, of ga op ontdekkingstocht!

Ook voor oudere kabouters tussen 8 en 12 jaar oud is er veel te beleven tijdens hun kinderfeestje Zwolle bij de Boskabouter! In de bossen van Nunspeet kunnen ze deelnemen aan een boeiende ontdekkingstocht of wellicht geven ze de voorkeur aan het assisteren van de boswachter? Beide arrangementen beloven veel plezier tijdens het kinderfeestje Zwolle. Natuurlijk zijn ook deze arrangementen inclusief een pannenkoek die de kabouters zelf kunnen versieren, onbeperkt limonade en een ijsje. Na het eten en de speurtocht kunnen de kabouters zich nog volledig uitleven in de speeltuin, het kabouterbezoekerscentrum verkennen, een bezoek brengen aan de kabouter hut van Nico en snelheid ervaren op de skelterbaan.

De Boskabouter

Reserveer snel je kinderfeestje Zwolle!

Kortom, voor kabouters van alle leeftijden is er bij de vestigingen van pannenkoekenhuis De Boskabouter van alles te beleven! Reserveer nu het kinderfeestje Zwolle voor jouw kabouter via onderstaande knop:

Reserveren