Meer verdienen?

Thanks voor het scannen van de QR code; het lijkt erop dat we je interesse hebben gewekt :)

Lees hieronder alles over jou mogelijk nieuwe (bij)baan; we komen graag met je in contact!

De Boskabouter

Werken bij de Boskabouter is leuk (ook voor je portomonnee)

Wil jij werken in één van de leukste teams van Nunspeet, Wezep of Vaassen? Krijg jij energie van gezellige mensen om je heen, ben je gastvrij en ouder van 15 jaar? Kom dan snel kennismaken! 

Wij zijn op zoek naar toppers in de bediening, keuken en spoelkeuken. Vaste uren of liever lekker flexibel? Alles is bespreekbaar!

Werkplezier staat natuurlijk op één, maar lekker verdienen is ook belangrijk. Daarom betalen wij goed en ruim boven de CAO!

De Boskabouter

50 Euro welkomst cadeau

Omdat we zo blij zijn met jou als onze nieuwe collega krijg je van ons na je proeftijd een cadeaukaart van Bol.com twv 50 EUR! 

Shop till you drop!

De Boskabouter

Meer over de Boskabouter

Restaurant de Boskabouter heeft inmiddels 3 vestigingen in Vaassen, Nunspeet en Wezep. In al deze vestigingen is Nico onze held. Onze pannenkoeken zijn natuurlijk super lekker, maar het draait bij ons allemaal om de totale beleving! Kids vinden het fantastisch om met Nico te zingen, dansen en spelen in onze grote speeltuinen, dierenweides en springkussens. Daarnaast sparen de kids voor te gekke Nico cadeaus (kijk ook eens in onze shop)! 

Onze restaurants zijn geopend tussen 11.00 en 20.00 uur. Genoeg tijd over om nog lekker te chillen met je vrienden dus!

Kennismaken?

Top dat je enthousiast bent geworden! Vul onderstaand formulier in met je contactgegevens en wij nemen direct contact met je op om kennis te maken!